Переклад як одна із форм вивчення мови у ВНЗ - Зімонова, Ольга Володимирівна; Зимонова, Ольга Владимировна; Zimonova, Olha (My University, 2017)
Навчальний переклад має неабияке значення для оволодіння студентами усіма мовними нормами. Перекладаючи тексти за фахом, наш студент зможе у своїй подальшій професійній діяльності орієнтуватися у професійній термінології.
Keywords: навчальний переклад; переклад; типи перекладів; переклад окремих слів