Важливість гнучких навичок в сучасному світі - Гешева, Ганна Валеріївна; Гешева, Анна Валерьевна; Hesheva, Hanna (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: Автор розглядає питання формування гнучких навичок в закладах вищої освіти. Виявлено можливості (робота в команді, колективі; участь у різноманітних університетських заходах) формування гнучких навичок, користуючись якими студент може саморозвиватися для свого майбутнього та кар’єрного зростання. EN: The author considers the formation of soft skills in higher education. Possibilities (work in a team, team; participation in various university events) of formation of flexible skills, using which the student can develop himself for his future and career growth are revealed.
Keywords: гнучкі навички; університет; студент; викладач; колектив; група; soft skills; university; student; teacher; team; group