Удосконалення майстерності викладача вищої школи в дистанційному режимі - Кюрчева, Людмила Миколаївна; Горбова, Наталя Аркадіївна; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Кукіна, Наталя Володимирівна; Кравець, Олег Васильович; Kiurcheva, Liudmyla; Horbova, Natalia; Yefymenko, Liudmyla; Kukina, Natalia; Kravets, Oleh (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Розглянуто особливості та основні напрямки удосконалення педагогічної майстерності, професіоналізму викладача в умовах тимчасового дистанційного навчання в вищому навчальному закладі. EN: The features and main directions of improving pedagogical skills and professionalism of a teacher in the conditions of temporary distance learning in a higher educational institution are considered.
Improvement of higher education teacher’s skills in distance learning mode
Keywords: майстерність викладача; академічна мобільність; методика викладання; дистанційна освіта; вища школа; teacher’s skills; academic mobility; teaching methodology; distance education; higher education