Механіко-технологічні особливості взаємодії обчесаних стебел з робочими органами різального пристрою - Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Шокарев, Олександр Миколайович; Шегеда, К. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: У статті наведені механіко–технологічні особливості поведінки обчесаних стебел з граблинами транспортуючого механізму в зоні вивантажного вікна валкоутворювача різального пристрою комбайна обчісуючого типу. RU: В статье приведены механико–технологические особенности поведения очесаных стеблей с транспортирующим механизмом в зоне выгружного окна режущего устройства комбайна очесывающего типа. EN: In the article for definition of cross-sectional moving of the cutting device of a segment type with reciprocal motion of a knife is resulted at the expense of force of inertias. Is indicated on what the value of this moving and measures on reduction oscillations called by force of inertias influences.
Механико-технологические особенности взаимодействия обчесаных стеблей с рабочими органами режущего устройства
Keywords: комбайн обчісуючого типу; різальний пристрій; транспортуючий механізм; валкоутворювач; кінематичний аналіз; root stripping; segment type; stripped heap; cross-sectional moving