Комп’ютерне моделювання поверхні з підвищеними динамічними якостями - Гавриленко, Е. А.; Гавриленко, Е. А.; Gavrilenko, E. (Видавництво МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2014)
UA: У статті запропоновано спосіб моделювання динамічної поверхні на основі дискретного лінійчатого каркаса, сформованого на основі просторової осьової лінії. RU: В статье предложен способ моделирования динамической поверхности на основе дискретного линейчатого каркаса, сформированного на основе пространственной осевой линии. EN: Тhe method of modeling of dynamic surface which based on the discrete surface ruled frame generated based on the spatial axis line is proposed in this artical.
Компьютерное моделирование поверхности с повышенными динамическими качествами
Computer simulation of the surface with increased dynamic qualities
Keywords: внутрішня динамічна поверхня; поперечний перетин; просторова крива лінія; головна нормаль; технічні вироби; каркас; геометричні образи; осьова лінія; геометричне моделювання