Дослідження дискового підгортальника - Корнійчук, В. С.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (ТДАТУ, 2017)
Обгрунтовано конструкцію та параметри дискового підгортальника з додатково оснащеним регулювальним механізмом синхронної зміни кута атаки дискових робочих органів.
Keywords: дисковий підгортальник; дискові робочі органи; лістерний підгортальник; визначення параметрів