Опис до патенту на корисну модель № 136201 "Пневморешітний сепаратор із замкненою повітряною системою" - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Задосна, Наталія Олександрівна; Афанасьєв, О. О.; Мордарьов, П. С.; Бойко, А. І.; Mykhaylov, Yevhen (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пневморешітний сепаратор із замкненою повітряною системою має діаметральний вентилятор, повітророздавальний канал, перфорований лоток-інтенсифікатор, горизонтальне циліндричне решето, завантажувальний пристрій, напрямні лопатки, пневмосепаруючу та осадову камери, пристрій виводу сходових фракцій зернового вороху, всмоктуючий канал. Обичайка пневмосепаруючої камери виконана з двох частин: рухомої та нерухомої
Keywords: пневморешітний сепаратор; замкнена повітряна система; повітророздавальний канал; перфорований лоток-інтенсифікатор; горизонтальне циліндричне решето; сільськогосподарське машинобудування; зерноочисні комплекси