Опис до патенту на корисну модель № 132875 "Апарат оброблення стічних вод гальванічного виробництва" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Апарат оброблення стічних вод гальванічного виробництва включає корпус, нижня частина якого конусної форми, трубопроводи підведення, відведення, скидання рідких відходів, вертикальні колекторні труби із засипним анодним матеріалом, камеру реакції, діелектричні прокладки, клеми підключення анода й катода. Корпус апарата виконано еліптичної форми
Keywords: оброблення стічних вод; гальванічне виробництво; технологічне обладнання для оброблення природної й технічної води