Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання; Вип. 19, т. 3 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2019)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали за результатами досліджень у галузі галузевого машинобудування, електроенергетики, електротрехніки та електромеханіки, харчових технологій, а також комп’ютерних та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: студент; збірник; галузь машинобудування; галузь харчових технологій; галузь електромеханіки; галузь електротрехніки; галузь електроенергетики; математична модель; органічне землеробство; тваринництво; моделювання