Інвестиції в енергоефективність як фактор імплементації засад сталого розвитку підприємства - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (My University, 2021)
У теперішній час для багатьох підприємств головним завданням розвитку стала концепція сталого розвитку, яка поєднує покращення економічного і соціального добробуту населення зі зниженням екологічних ризиків.
Keywords: енергоефективність; інвестиції; сталий розвиток; підприємства