Пневморешітний сепаратор скальператорного типу із замкненою повітряною системою - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Семенюта, А. М.; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Mykhaylov, Yevhen (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Запропоновано удосконалення технологічної схеми пневморешітного сепаратора (ПРС)скальператорного типу зі замкнутою повітряною системою, в якому шляхом установки пневмосепаруючої і осадової камер зі складною геометричною поверхнею, з'єднаних всмоктувальним каналом з діаметральним вентилятором, що створює замкнуту повітряну систему, забезпечуються поліпшення процесу виділення легких домішок, зменшення. EN: The pneumatic separator of a scalper-type with a closed air system will, according to the similarity principle, develop pneumatic separators of modular type with the productivity of 10 ... 50 t/h.
Keywords: сепаратор; пневморешітний сепаратор; pneumatic separator of a scalper-type; closed air system