Сучасні тенденції контролінгу персоналу в Україні - Бараннік, Я. М. (My University, 2020)
Контролінг персоналу є інформаційною підтримкою прийняття управлінських рішень на підприємстві щодо формування, використання та розвитку персоналу.
Keywords: концепція контролінгу персоналу; управління підприємством; контролінг; персонал; менеджмент