Принципи та напрямки реформування навчального процесу в Таврійському державному агротехнологічному університеті в умовах впровадження кредитно-модульної системи: науково-методичні матеріали - Іщенко, Т. Д.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (Мелітополь: ТДАТУ, 2008)
У науково-методичному виданні наводяться матеріали про основні принципи реорганізації вищої аграрної освіти згідно з вимогами Болонського процесу та про напрямки реформування навчального процесу в Таврійському державному агротехнологічному університеті за кредитно-модульною системою. Розглянуто особливості планування, організації та методичного забезпечення навчального процесу; порядок оцінювання та контроль знань студентів, формування інституту координаторів та кураторів. Подано нормативно- методичну документацію щодо КМСОНП в університеті та роз’яснення до її використання.
Keywords: навчальний процес; кредитно-модульна система