Надикто Володимир Трохимович: біобібліографічний покажчик основних публікацій з 1982 по 2020 роки - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna; Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia; Вовченко, Світлана Володимирівна; Вовченко, Светлана Владимировна; Vovchenko, Svitlana (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2021)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету в 2004 році, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек
Keywords: покажчик; Біобібліографістика провідних учених ТДАТУ; наука