Правове регулювання розвитку особистого сектору аграрного виробництва за принципами інформаційного суспільства - Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (ТДАТУ, 2011)
UA: В статті розглянуто особливості правового забезпечення формування моделі інформаційного суспільства в умовах дрібного аграрного виробництва. Запропоновано практичні шляхи підвищення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції. EN: Annotation In the article the features of the legal providing of forming of model of informative society are considered in the conditions of shallow agrarian production. The practical ways of increase of production of agricultural goods volumes are offered.
Keywords: інформаційне суспільство; аграрне виробництво; господарства населення; електронний магазин; ресурсний потенціал; виробники; обсяги виробництва; informative society; agrarian production; economies of population; electronic shop