Нарада-навчання з питань готовності сільскогосподарських підприємств Мелітопольського району до проведення весняно-польових робіт - (:unkn) unknown (My University, 2014)
У лютому цього року в конференц-залі Таврійського державного агротехнологічного університету відбулася нарада-навчання з питань готовності сільськогосподарських підприємств Мелітопольського району до проведення весняно-польових робіт у 2014 році.
Keywords: ТДАТУ