Як правильно приєднати плуг до колісного трактора - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr (My University, 2021)
За використання на одному і тому ж полі трактора ХТЗ-170 зі штатними шинами 23,1R26 і плугом ПЛН-5-35 без переобладнання питомі витра-ти пального цим орним МТА були на рівні 17,1 кг/га. Тобто майже на 18% біль-шими. Цей факт однозначно вказує на користь застосування на практиці викладе-ної у даній статті методики правильного приєднання плуга до колісного трактора.
Keywords: плуг; машинно-тракторний агрегат; агрегатування плуга; приєднувальний бугель плуга; правильне приєднання плуга; плуг ПЛН-5-35; трактор ХТЗ-170; колісний трактор; витрати пального