Роль етики бізнесу в управлінні сільськогосподарськими підприємствами - Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Підприємства будь-якої сфери діяльності намагаються закріпити власні позиції як у короткостроковій, так і у довгостроковій перспективі. Це можливо при встановлені довіри до власної продукції. Продукція сільського господарства залишається найважливішою галуззю народного господарства України. Дотримання етичних норм при виробництві цієї продукції впливає не лише на покращення економічного стану, а й на якість життя країни в цілому. EN: This paper has been referring to the focus the role of agricultural ethics as issues in the management system. ethical analysis is only one of a number of disciplinary tools for discussing issues related to food, agriculture, and the environment.
Keywords: етика бізнесу; етичні норми; розвиток суспільства; етики агробізнесу; ethic; agribusiness; governance; competitiveness; responsibility