Міжнародна науково-практична конференція "Сільські території: фінансово-економічні проблеми" - (:unkn) unknown (My University, 2014)
6-7 травня 2014 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ) проходила Міжнародна науково-практична конференція «Фінансово-економічні проблеми розвитку сільських територій».
Keywords: ТДАТУ