Визначення параметрів фільтруючої перегородки безнапірного дугового сепаратора - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (ТДАТА, 2005)
Роботу присвячено теоретичному аналізу існуючих фільтрувальних поверхонь і визначенню параметрів фільтруючої перегородки безнапірного дугового сепаратора.
Keywords: безнапірний дуговий сепаратор; процес очистки; щілинна поверхня; тверді частки; фільтрат