Ресурсно-вартісний аналіз гідравлічної системи - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Голубничий, О. В; Голубничий, А. В.; Holubnychyi, O. (My University, 2014)
Uk: Проведені дослідження дозволяють створити певну систему в технології ремонту, більш вірно вибирати методи підвищення надійності деталей гідросистем, що збільшить ефективність використання техніки, її безперебійну роботу.
Keywords: деталі гідроагрегатів; абразивний; технології ремонту; гідросистеми; ККД; зношування деталей; аналіз гідравлічної системи; агрегат