Програмні рішення з підвищення ефективності управління параметрами мікроклімату у закритому приміщенні - Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana; Литвин, Юлія Олександрівна; Литвин, Юлия Александровна; Lytvyn, Yulia (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Функція моделювання міститься у побудові графічної картини розподілення аероіонів. наочного визначення зон аероіонного комфорту і дискомфорту’, а також прогнозуванні якості повітря за аероіонним складом. Функція регулювання і управління міститься у забезпечені показників мікроклімату у заданих межах за рахунок використання відповідного програмного забезпечення і впливі на виконавчі механізми. EN: The urgency of the development of a software infotmation system for modeling and controlling the air qualityt of the air in the enclosed space is substantiated. The proposed information system based on the Android operating system, designed for use on mobile devices.
Keywords: програмний продукт; аеронавігаційний склад; інформаційна система; моделювання; Android; software product; aeronautical warehouse; information system; simulation; Android