Геоекологічні проблеми в землеустрої : методичні вказівки до практичної роботи для здобувачів для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр». - Попов, Андрій Сергійович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Методичні вказівки містять завдання до практичної роботи з курсу «Геоекологічні проблеми в землеустрої», рекомендовану літературу до засвоєння кожної теми, рекомендації та алгоритми виконання цих завдань, візуалізовані інструктивно-методичні матеріали. Для самостійної роботи студентів усіх форм навчання за програмою підготовки бакалаврів зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія і землеустрій» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.