Дослідження затребуваності послуг технічного сервісу в регіоні - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Печерська, В. С. (ТДАТУ, 2020)
Невирішеність багатьох питань, пов'язаних з утилізацією, а також відсутність системного (комплексного) підходу до їх вирішення, робить актуальними дослідження по цим важливим напрямам в АПК.
Keywords: технічний сервіс; витрати паливно-мастильних матеріалів; рослинництво; забезпеченість сільськогосподарською технікою; технічне обслуговування