Самий сік! - Толстолік, Людмила Миколаївна; Толстолик, Людмила Николаевна; Tolstolik, Liudmyla (My University, 2017)
Для кісточкового саду, продукцію якого спрямовуватимуть на переробку, сорти слід обирати не лише за агротехнмними критеріями та придатністю до механізованого збору, а й за біологічними властивостями плодів.
Keywords: сік; кістечкові плоди; персик; абрикос; черешня; вишня; фізико-біохімічний склад соку