Визначення хімічних речовин для очищення стічних вод гальванічного виробництва - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Орел, Олександр Миколайович; Орел, Александр Николаевич; Orel, Oleksandr (ТДАТУ, 2012)
UK: Запропонована технологія очищення стічних вод гальванічного виробництва комплексом хімічних речовин, яка сприяє підвищенню ступеню їх очищення, зменшення енергетичних витрат та удосконаленню водного господарства гальванічних відділень промислових підприємств. RU: Предложена технология очистки сточных вод гальванического производства комплексом химических веществ, которая способствует увеличению степени их очищения, снижению энергетических затрат и усовершенствованию водного хозяйства гальванических отделений промышленных предприятий. EN: The technology of purification of soil waters of galvanical enterprises by the complex of chemical substances which is tavouf to increase the grade of its rectification decreasing energetical outgoings and developing galvanical division of industrial enterprises.
Определение химических веществ для очистки стоковых вод гальванического производства
Determination of chemicals is for cleaning of effluents of galvanic production
Keywords: хімічні речовини; стічні води; очисні споруди; енергетичні витрати; гальванічне виробництво; очищення води; водоочисне обладнання; технологыя очищення води