Оптимальність вибору методів обчислення об’ємів тіл обертання - Акулов, Д. О. (ТДАТУ, 2018)
Пропонується виявити оптимальні методи розв’язання задач на обчислення об’ємів тіл обертання в залежності від початкових умов задачі.
Keywords: обчислення об’ємів тіл обертання; методи розв’язання задач; класичні формули об’ємів тіл