Спеціалізоване програмне забезпечення комп’ютерного моделювання функціональних поверхонь виробів аварійно-рятувальної техніки - Барановський, Д. В.; Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen (My University, 2019)
Тривимірні системи автоматизованого проектування направлені на вирішення завдань проектування і розрахунку потрібного класу виробів. Особливо це, на даний час, стосується виробів, за допомогою яких виконуються аварійно-рятувальні роботи в місцях ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Keywords: надзвичайні ситуації; аварійно-рятувальна техніка; програмне забезпечення; CAD-моделі