Сучасний стан виробництва та реалізації смородини в Україні - Дударєва, А. В. (My University, 2019)
На ринку України існує потенціал розвитку виробництва смородини та формування експортного потенціалу продукції.
Keywords: смородина; ягідні культури; маркетинг; динаміка виробництва смородини; розвиток ринку смородини