Проблеми енерго- та ресурсозбереження в АПК України - Болтянський, Борис Володимирович; Комар, Артем Станіславович; Boltianskyi, Borys; Komar, Artem (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Неефективне використання енергетичних ресурсів, споживання та експорт легкодоступної нафти і нафтопродуктів, неекономне використання електроенергії підприємствами АПК чи домогосподарствами населення змушують серйозно замислитись над проблемою енерго- та ресурсозбереження в країні. Енергетичний сектор економіки України потребує особливої уваги як з боку держави, так й суб’єктів господарювання. Важливим є використання альтернативних джерел енергії, пошук нових шляхів, способів постачання її державі. Енергосистема України навіть за наявності палива не може в достатній мірі забезпечити споживачів тими обсягами енергії, які вони потребують.
Keywords: АПК; впровадження; інвестування; зміцнення енергетичної безпеки країни; технології; партнерство