Надійність обладнання харчової галузі: навчальний посібник - Сухенко, Ю. Г.; Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Жеплінська, М. М.; Муштрук, М. М.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ЦП «КОМПРИНТ», 2019)
У структурному плані навчального посібника включені основи надійності обладнання, що використовується у харчових виробництвах; сучасні розрахункові методики, які базуються на стохастичному моделюванні, оптимізації та теорії ймовірності, що призначені для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Keywords: надійність обладнання; зношування елементів; розрахунок параметрів надійності