Обгрунтування технологічного процесу розподілу гною на фракції з метою отримання органічного підстилкового матеріалу для ВРХ - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Гера, А. М. (My University, 2021)
Запропонована технологічна схема, що виконує розподіл гною на фракції, обезводнення шляхом віджимання в пресі, потім транспортування в барабан, в якому буде проходити аеробний процес, при якому тверда фракція буде позбуватися зайвої вологи, і стане придатною для використання в якості підстилкового матеріалу.
Keywords: процес розподілу гною; переробка гною; аеробний процес; сепарація