Критерії та показники оцінювання ефективності переробки сільськогосподарської сировини - Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (Запоріжжя: Класичний приватний університет, 2008)
EN: Сrіtеrіа аге сеrtаіn апd the undеrріnnіng of processing efficiency an estimation principles of agricultural raw material is smplement. UK: Визначено критерії та здійснено обґрунтування принципів оцінювання ефективності переробки сільськогосподарської сировини.
Keywords: економічна ефективність; принципи; критерії; рентабельність; собівартість; прибуток; сировинна база; асортимент продукції; конкурентоспроможність