Інноваційні педагогічні технології як складова розвитку вищої освіти в сучасних умовах - Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena (Мелітополь: ТДАТУ, 2013)
У етапі розкрито необхідність використаний інноваційних педагогічних технологій навчання для підвищення професійного рівня студентів
Keywords: педагогічна технологія; інновація; модульне професійне навчання; інформаційно-комп'ютерні технології