Сумісний вплив біостимуляторів та мікробіологічного препарату азотофіт на формування фотоасиміляційного апарату Pisum Sativum L. - Калінін, О. В.; Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym (Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019)
Сумісне використання біостимуляторів Стимпо та Регоплант з Азотофітом приводить до сінергістичного ефекту в процесах формування листкової асиміляційної поверхні посівів гороху та сприяє інтенсифікації фотосинтетичної продуктивності рослин гороху в умовах Південного Степу України
Keywords: горох; біостимулятор Стимпо; біостимулятор Регоплант; гороху сорту Оплот; Азотофіт; стимулятори росту