Статистичні дослідження рівня заробітної плати в Україні - Андріяшин, В. (My University, 2019)
Одним з найважливіших засобів стимулювання зростання продуктивності праці , прискорення науково-технічного прогресу , поліпшення якості продукції , підвищення ефективності виробництва і зміцнення дисципліни є оплата праці
Keywords: заробітня плата; продуктивність праці; поліпшення якості продукції; підвищення ефективності виробництва; оплата праці