Портрет сучасного менеджера - Ликова, А. К. (ТДАТУ, 2018)
В умовах сьогодення вимоги до менеджера не можуть бути однаковими за всіх умов, а залежать від особливостей середовища, в якому менеджеру доводиться працювати. Але в той же час умови роботи в процесі розвитку підприємства можуть змінюватись і тому менеджеру важливо мати здатність змінювати методи і стиль керівництва залежно від нових умов. У цьому і полягає, здатність менеджера за будь – яких умовах успішно управляти бізнесом.
Keywords: менеджер; транзитивна економіка; управлінські уміння; розвиток підприємства; управління бізнесом