Ранні сорти персика для рекреаційних територій півдня України - Красуля, Т. І.; Толстолік, Людмила Миколаївна; Толстолик, Людмила Николаевна; Tolstolik, Liudmyla (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Одними з найулюбленіших плодів у споживачів є персики, особливо ті, що вирощені у місцевих садах, а не із супермаркету. Високий попит на такі плоди стимулює садівниківзбільшувати площі під культурою. Зазвичай найвищу ціну має ранньостигла та пізньостигла продукція. EN: The short characteristic of early peach varieties is given for commercial and amateur orchards of the south of Ukraine. Cultivation of these varieties will allow to provide consumers with fresh products without any interruptions.
Keywords: сорта персика; Фаворіта Мореттіні; Редхавен; Harbinger; Rose Diamond; Чарівник; Harnas; Посол миру; Молдавський жовтий; Іван Тупіцин; Мелітопольський ясний; peach; early ripe variety; winter hardiness; Tuphrina deformans Fuck