Щодо використання пташиного посліду в раціонах тварин та птиці - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ТДАТУ, 2020)
Отже численні досліди проведені науковцями з використанням відходів птахівництва, зокрема сухого пташиного посліду, доводять ефективність його використання для кормової бази як заміну традиційним джерелам білка в раціоні сільськогосподарських тварин і птиці.
Keywords: відходи птахівництва; нетрадиційні корми; сухий пташиний послід; білкова складова корму; поживна цінність кормів