Лабораторно-експериментальні дослідження імпульсного гомогенізатора молока - Гвоздєв, О. В.; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Ляшок, І. В. (ХНТУСГ, 2008)
UK: Робота присвячена вдосконаленню обладнення для гомогенізації на основі вивчення передового досвіду й розробки методики проектування імпульсного гомогенізатора молока. RU: Работа посвящена усовершенствованию оборудования для гомогенизации на основе изучения передового опыта и разработки методики проектирования импульсного гомогенизатора молока.
Лабораторно-експериментальные исследования импульсного гомогенизатора молока
Keywords: гомогенізація; емульсії; дисперсність; молоко; жирові кульки молока; поршень; регулювання дисперсності; продуктивність гомогенізатора; вміст жирових кульок; залежність вмісту