Організація виробництва: навчальний посібник - Нестеренко, Світлана Анатоліївна; Нестеренко, Светлана Анатольевна; Nesterenko, Svitlana; Агєєва, Ірина Вікторівна; Агеева, Ирина Викторовна; Ahieieva, Iryna; Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna (Люкс, 2017)
Навчальний посібник «Організація виробництва» підготовлений відповідно до вимог навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання організації виробництва аграрних та промислових підприємств.Навчальний посібник призначений для студентів і викладачіп вищих навчальних закладів освіти, керівників та спеціалістів підприємств і тих, хто кому необхідно самостійно поглибити свої знання з питань організації виробництва на промислових і аграрних підприємствах.
Keywords: посібник; студент; організація виробництва; нормування праці; виробничі системи; тестові завдання