Комп’ютерне геометричне моделювання поверхні лопасті вітрогенератора з вертикальним розташуванням осі - Дуков, В. О.; Чернобильський, Д. Ю. (My University, 2020)
В роботі пропонується програмне забезпечення для геометричного моделювання поверхоні лопаті вітрогенератора з вертикальним розташуванням осі створене в середовищі Delphi та адаптоване, для виконання проектних робіт, до CAD системи AutoCAD.
Keywords: програмне забезпечення; геометричного моделювання; вітрогенератор; середовище Delphi; система AutoCAD