Забезпечення якості та енергетичний аналіз процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Ялпачик, Ф. Ю. (My University, 2013)
В роботі представлені нові підходи до забезпечення якості та енергетичного аналізу процесів заморожування і дефростації плодоовочевої продукції з урахуванням ентальпії.
Keywords: енергія заморожування; ентальпія; дефростація; плодоовочева продукція; тепловий баланс; тривале зберігання