Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina (My University, 2013)
Найбільш поширена пряна зеленна культура в Україні - петрушка. Масово вона надходить з відкритого ґрунту в червні - жовтні. В листопаді - травні українські споживачі отримують свіжу зелень із закритого ґрунту.
Keywords: зберігання зелені петрушки; втрата маси; втрата вологи