Інноваційні моделі стратегічного управління громадами: синергія цифровізації, безпеки та сталого розвитку - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ortina, Hanna (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Стратегічне управління громадами у сучасних умовах набуває нового змісту, оскільки поєднує три ключові виміри — цифрову трансформацію, безпекову стійкість і принципи сталого розвитку. Воєнний стан, масштабні руйнування інфраструктури, зміна соціальної структури територіальних громад, міграційні процеси та необхідність повоєнної реконструкції створюють потребу у впровадженні інноваційних моделей публічного управління, що базуються на доказовості, високому рівні цифрової інтегрованості та орієнтації на довгострокову стійкість.
Keywords: стратегічне управління громадами; комунікаційний менеджмент