Вибір технологій для розробки маркетплейсу автомобілів - Білий, Д. О. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: Розробка веб-сайтів і маркетплейсів є ключовим компонентом сучасної цифрової економіки. Зростання популярності електронної комерції підкреслює потребу в ефективних платформах, які забезпечують зручність і функціональність для користувачів. У контексті автомобільної галузі маркетплейси стають невід'ємним елементом для задоволення попиту на нові та вживані транспортні засоби. Основні виклики включають створення зручного інтерфейсу, що спрощує взаємодію користувачів із платформою, забезпечення швидкого доступу до великого обсягу даних, реалізацію функціоналу для ефективного пошуку та фільтрації товарів, а також підтримку високого рівня безпеки та продуктивності при масштабуванні системи. У цій статті розглядається питання вибору сучасних інструментів веб-розробки, що відповідають вимогам до створення маркетплейсу для автомобілів, аналізуються їх переваги, недоліки та застосовність у межах зазначеної проблематики.
Keywords: маркетплейс; електронна комерція; розробка складних інтерфейсів