Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. Факультет економіки та бізнесу - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: маркетинг; менеджмент; облік і оподаткування; публічне управління та адміністрування; фінанси; банківська справа; страхування; маркетингове дослідження; управління підприємством