Оцінка ризиків методом Файн-Кінні при виробництві сільськогосподарської продукції - Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh; Бурич, К. О. (My University, 2018)
Умови функціонування сільськогосподарських підприємств у сучасній економіці стають дедалі складнішими, оскільки кількість чинників, які впливають на їх діяльність, постійно збільшується, тому постає питання вивчення та ефективного управління ризиками.
Keywords: метод Файн-Кінні; метод вагових коефіцієнтів; оцінювання ризиків; характер впливу небезпеки в часі; прогноз ймовірності нещасного випадку; охорона праці; тяжкість наслідків; управління ризиками