Застосування комп'ютерних технологій при вивченні елементів теорії графів - Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onyshchenko, Halyna (My University, 2018)
Традиційні методи розв’язку задач в комплексі з засобами ІКТ підвищує професійну культуру студентів, стимулює їх творчу і пошукову діяльність. Надалі планується вдосконалення дидактичної системи навчання теорії графів, розробка авторських навчальних комп'ютерних програм обробки графів.
Keywords: теорія графів; студент; графічне представлення; розв'язання задач; алгоритми