Фінансові витрати в управлінському обліку - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (Полтава: РВВ ПДАА, 2017)
Управлінський облік, як система управління прибутком і підтримки перспективної управлінської стратегії, має за мету вибір ефективної облікової політики. В умовах сучасної підприємницької діяльності для підприємств дуже важливим є управління витратами. Вивчення поведінки витрат різних видів діяльності визначили актуальність даного дослідження.
Keywords: фінансові витрати; управлінський облік; управлінська стратегія; облікова політика; національні стандарти; операційні витрати; проценти; кредити; облігації; фінансова оренда; капіталізація фінансових витрат